Beifan Packaging Co., Ltd.

Tre detaljer för att vara uppmärksam pånär du trycker på matförpackningspåsar

Släpp tid: 2022-04-20 16:13:27  träffar: 14

Food Packaging Väskor kan delas in i: Vanliga matförpackningspåsar, vakuummatförpackningspåsar, puffed matförpackningsväskor, kokta matförpackningsväskor, retort matförpackningspåsar och funktionella matförpackningsväskor enligt deras tillämpningsområde. Det finns många tillämpningar av matförpackningspåsar, så vad ska vi uppmärksammanär du trycker på matförpackningsväskor?


1. Trycket på rullen ska justeras ordentligt i tryckning av matförpackningspåsar. Om förpackningspåsen är tryckt av misstag, kommer gummit att rullas; Om bläckfärgen är för tung och den fasta botten är för stor är det lätt att hålla fast vid gummi- eller bläckrullen. Därför bör cylinderns tryck minskas före utskrift, och fodret i gummit bör minskas. För att undvika att klibba gummi och rullande gummi bör fler tillsatser eller ruttande lim läggas till bläcket och samtidigt är det optimistiskt att undvika dubbla ark, flera ark och papperskve och se till att trycket är jämnt och Gummi rullas inte.



--


&#


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n2. Utskrift av matförpackningspåsar, som andra tryckta produkter, måste vara korrekta, annars kommer det att påverka dess kvalitet. Under utskrift bör höjden på frontmätaren och sidovätartens höjd justeras i enlighet med papperets tjocklek. Samtidigt bör trycket på pressvalsen och borstvalsen på matningskartong justeras, och det lösa bältet ska stramas. Om du upptäcker att reglerna inte är branär du startar maskinen, bör du också kontrollera pappersmatningssituationen i tid, såväl som pappersrullens och pappersrullens tryck; För tjockare papper bör pappersrullens och borstvalsens tryck vara tyngre. Och detektera tidningen med papperet \\ Nfeeding och dragtid, såväl som överlämningstiden mellan sidmätaren och svängande tand och lösa problemet i tid tills upp ochner och vänster och rätt regler är korrekta och fel \\nfree. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n3. Bläckfärg har en direkt inverkan på kvaliteten på tryckta produkter, och förpackningen spelar en viktig roll för att skydda och dekorera föremål. Kvaliteten på förpackningen och utskriften påverkar direkt människor \\n \\n39; s estetik och konsumtion. Därför måste det uppfylla kvalitetsnormerna vid utskrift av förpackningar. För att slutföra utsökta och vackra produkter måste vi slutföra varje steg att skriva om försiktigt, för att ha stor vinst och kvalitet. \\ N \\n \\n \\n

Tidigare: Vanligen använt ytbehandlingspro...

Nästa: Analys av principerna för läkem...