Beifan Packaging Co., Ltd.

Min kreativa din presentförpackning

Släpp tid: 2022-04-20 15:47:54  träffar: 14

in Förpacknings- och tryckindustrin är färglådor avgörande. Låtnu' s tänka på det: hur man tar en färglåda i konsumenternas ögon och får folk att känna sig intressanta ochnya om den här färglådan. Först och främst måste du vara kreativ. Förutom sitt vackra utseende, bör den goda-looking Color Box-förpackningen också hanya kreativa idéer. Sedan man kontaktar denna bransch kommer varje kund att ge provernär de vill göra en produkt, eftersom det här kan mer intuitivt uttrycka färglådan de vill ha.


the skillnaden är attnär jag kom i kontakt med a Kunden idagnämnde kunden att jag vill göra en låda för en viss produkt. Har dunågranya kreativa presentförpackningar? Det är att integrera mode i utseende med smart design, innovation och inspiration, så att min låda kommer att visas speciell och framträdande på försäljningsmarknaden.


then Jag berättade för honom att en produkt vill lyfta fram sin unika Aura och utseende på marknaden, inte bara färgen, utan också dess unika förpackning. Denna förpackning är inte bara kreativ men också enkel. Enkelheten innehåller en djupare mening, främst vilken typ av känslor du vill uttrycka på den här produkten.


av exempel: halloween. Halloween handlar om att vara rolig och knepig. Detta är en ålder av innovation, så gåvor är också viktiga. Vi kan lägga tillnågra otäcka mönster till presentförpackningen, som: skalle, zombies, etc., som gör att gåvan ser mer förväntat och förbättrar den festliga atmosfären.


 creative presentkartonger är riktade mot människor i olika åldrar, och ännu mer annorlunda. Ungdomar som moderna och speciella kreativa presentkartonger. Mitten-aged människor som kreativa presentförpackningar som är eleganta och enkla utan att förlora konnotation. Äldre människor som kreativa presentkartonger som är enkla och kan återspeglas direkt. Därför, enligt behoven hos olika grupper av människor, är kreativiteten hos presentkartonger också annorlunda, bara för att tillfredsställa kunder i slutet.


Tidigare: No

Nästa: Pratar om förpackningsrutan