Beifan Packaging Co., Ltd.

Hur man förbättrar kvaliteten på färgkorgsutskrift

Släpp tid: 2022-04-20 16:07:45  träffar: 7

Color boxutskrift kan endast slutföras via flera processer. Huruvida varje process görs bra eller inte kommer direkt att påverka kvaliteten på färglådan. För att kontrollera kvaliteten på tryckfärgslådor måste därför varje process genomföras strikt. Följande punkter är de problem som Shenzhen Printing Factory måste vara uppmärksam pånär du trycker på färglådor.


1. Färg


in Färg, det är bäst att använda mindre överlappande färger, eller minska användningen av färger. Texten ska ordnas och kombineras harmoniskt med mönstret, och det är bäst att inte använda för små mönster och teckensnitt. Annars är bilden eller texten inte tillräckligt tydlig, vilket kommer att medföra svårigheter att skriva ut.


2. Plate Making


this objekt är mycket viktigt och är en mellanliggande länk mellan design och utskrift. Det bör inte bara återspegla innehållet i den ursprungliga designen, utan också korrigera de delar som inte uppfyller kraven i tryckindustrin. Därför måste manuskriptens kvalitet ses över först och manuskript som inte uppfyller kraven bör därför avgörande kasseras.


3. Färgseparationsplatta Making


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n är situationen för utrustningen övervägas, och varje process måste vara välkontrollerad, och kvalitetsinspektionen måste göras för att säkerställa kvaliteten på färgkorgsutskriften . \\n \\n \\n \\n

Tidigare: De viktigaste applikationsområde...

Nästa: Hur man lagrar pappersfärgslådo...