Beifan Packaging Co., Ltd.

Grön hushållsartiklar

Släpp tid: 2022-04-20 15:58:11  träffar: 8

s vi alla vet idag' s köpmän producerar fortfarande förpackningar för hushållsartiklar som innehåller kemikalier för att generera större fördelar, eller billigare kostnader.


 Det finns många Giftiga ämnen i plastprodukter som kan påverka barnens hälsa, såsom tungmetallledning, bisfenol A, mjukgörare etc. Dessa giftiga ämnen kommer att ackumuleras i humant blod och cellvävnader, inte lättmetaboliseras och kan orsaka cancer.


choosera en bra förpackning för hushållsprodukter motsvarar att välja bättre hälsa. Om ditt rum är fullt av lukt av kemikalier som går in i din kropp från andningsorganet blir du sjuk över tiden. Vi vill inte välja det. Ett billigt hushållsobjekt och tog sitt liv.


när man väljer förpackning av hushållsvaror väljer vi först sitt utförande och material. Det betyder intenödvändigtvis att priset är dyrt, så det måste vara mycket bra. Det är självklart inte så. Välj det pris du vill ha, och välj sedan materialet och utförandet. Det är bäst att välja den gröna, vilket också ger ett litet bidrag till miljöskyddnär det går grönt. Det ger också en garanti för din familjs hälsa.


\\n

Tidigare: Pratar om förpackningsrutan

Nästa: Vilka är fördelarna med att anv...